« Tagasi


Uus Söödameister annab lisajõudu: värske segasööt valmib farmis

03.09.2018

Sel sügisel alustas lisaks kolmele mobiilsele söödaveskile tööd veel neljaski, et kõik loomakasvatajad usaldusväärselt ära teenindada.

Mobiilse jõusöödatehase teenus sobib nii suurtootjale kui ka väikeloomakasvatajale. Suuremad tellimused ulatuvad umbes 500 tonni söödani kuus ja väiksemad on 5-10 tonni sööta kuus. Sööta valmistatakse peamiselt piimaveistele, lihaveistele, sigadele, karusloomadele, kitsedele, lammastele ja kanadele.

Mobiilse teenuse eelis on, et klient teab ja näeb kohapeal, millistest toorainetest (viljad, söödalisandid) loomade jõusööt valmib. Samuti on valmissööt alati värske ja kvaliteetne. Söödameistri masinad käivad farmides kohapeal sööta jahvatamas kord nädalas või üle kahe nädala. See tagab et kliendil on alati värske sööt olemas.

Jarmo Randmaa, söödameistri tootejuht: “Uue söödameistri turuletulek on loomakasvatajatele usaldusväärne ja tellimustest kinnipidav lisajõud, mis käib korra nädala või paari jooksul farmis jahvatamas ning klient teab ja näeb kohapeal, milliseid tooraineid ta oma loomadele ratsiooni paneb.” 

Baltic Agro pakub Eestis alates 2010 aastast mobiilse jõusöödatehase teenust. Söödameistrite tööpiirkond on kogu Eesti ning teenus sobib nii suurtootjale kui ka väikeloomakasvatajale. Selline lahendus on farmeri jaoks mugav ja logistiliselt ressursisõbralik segasööda tootmiseks kohapeal farmis. Teenust teostame Eestis nelja mobiilse veskiga, aastamaht u 90 000 tonni.
Pidev tehnika uuendamine tagab, et klient saab meie käest alati parima teenuse.

“Pöörame Baltic Agros suurt tähelepanu oma meeskonna arendamisele ja täiendkoolitustele, et pakkuda klientidele parimat lahendust ning olla usaldusväärne partner. Loomad söövad 365 päeva aastas, seega on meie prioriteet olla farmerite jaoks alati olemas – õigel ajal õiges kohas jahvatamas ja sööta tootmas. Meil on hea meel, et oleme võitnud mobiilsete jõusöödatehastega oma klientide poolehoiu ja nad on oma söödatootmise usaldanud just meile,” selgitas Randmaa. 

Söödameister – mobiilne jõusöödatehas. Loe lisa...