« Tagasi


Kingime rõõmu

01.12.2018

Baltic Agro ja Scanola Baltic annetavad jõulukingitusteks kuluva raha heategevuseks

Baltic Agro koos Scanola Baltic'uga otsustasid sel aastal annetada jõulukingitusteks kuluva raha ehk 10 000 eurot Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile, et aidata tuua jõulu- ja südamerahu nendesse peredesse, kus abi kõige rohkem vaja läheb.

“Lapsed on meie tulevik ning jõulud on aeg, kus tavaliselt mõtleme kõikide oma lähedaste, eriti laste peale. Soovime, et annetus tooks kas või pisut kindlustunnet nendele raskelt haigetele lastele, kel muust abist puudu jääb,” ütles ettevõtete tegevjuht Ants Puusta. “Oleme varemgi mõelnud, et jõulukingituste tegemise asemel annetada selleks kuluv summa heategevuseks ning tänavu jõudsime üksmeelele, et see on õige tegu.”

Lõplik otsus sündis Puusta sõnul pärast sellesuvist “Vali roosa” kampaaniat, kus Baltic Agro aitas roosasse kilesse pakitud silopallide abil üle Eesti tõmmata tähelepanu rinnavähi ennetamise võimalustele ja vajalikkusele.
“Tagasiside oli väga positiivne ning paljud inimesed tänasid meid kampaanias osalemise eest, see andis jõudu ja lõpliku meelekindluse ka selles osas, et jõulude ajal Lastefondile annetus teha,” selgitas Puusta.

2000. aastal loodud Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond toetab eraisikute ning ettevõtete annetuste abil eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid ning seadmete soetamist haiglatele.
Toeta sinagi Lastefondi!

 

Meedias: