« Tagasi


Jõulurõõmu!

06.12.2021

Täname südamest kõiki kliente ja partnereid, et saame tänu teile juba neljandat aastat toetada laste ravitingimuste parandamist. Sel aastal Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile tehtud annetusega toetame psühholoogilise abi andmist Harvikhaiguste kompetentsikeskuse patsientide peredele.

Harvikhaiguste kompetentsikeskuses aidatakse patsiendil ja tema pereliikmeil leida parim tee tervisemuredega toimetulekuks. Üks murekoht on ka perede vaimne tervis. Peredele, kus lapsele diagnoositakse mõni harvaesinev haigus, langeb tihti peale raske vaimne koorem. Teadmatus tundmatu ees on hirmutav - haigus võib esineda ka kõigest ühel miljonist, mis tähendab, et sellel ei pruugi veel olla ravi või kui ka on, siis riik seda alati ei rahasta. Selle kõigega on keeruline toime tulla ka kõige tugevamal inimesel, mistõttu psühholoogiline abi on väga vajalik.

2000. aastal loodud Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond toetab eraisikute ning ettevõtete annetuste abil eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid ning seadmete soetamist haiglatele.

Loe lisa ja anneta ka.


Eelmiste aastate toetust kohta lisainfo siin.