Baltic Agro on Baltimaade tuntuim väetiste, taimekaitsevahendite, seemnete, teravilja, loomasöötade ja teiste põllumajandustarvikute müüja ning põllumajandusteenuste pakkuja. Baltic Agro kuulub koos Scanola Balticuga Danish Agro kontserni. Vaata lähemalt www.balticagro.ee


Baltic Agro meeskonda on oodatud asjatundlik ja ambitsioonikas

Loomasöötade ostu- ja müügijuht

Sinu töö sisuks on loomasöötade (puistesöödad - mais, soja; rapsikook, jm) ostmine tarnijatelt ning parimate lahenduste leidmine Eesti loomakasvatajatele. Sa uurid ja analüüsid pidevalt loomasöötade turul toimuvat, planeerid ostude mahte ja tingimusi, viid läbi lepingute ja hindade läbirääkimisi nii tarnijate kui klientidega. Kohtud tihti silmast silma klientidega, et saada vahetut tagasisidet söötade vajaduste kohta ning viibid aeg-ajalt ka välislähetustes. Sinu töö tulemuseks on loomasöötade tootegrupi areng ja turuosa suurenemine ning rahulolevad kliendid.

Ootame Sind kandideerima kui Sul on kõrgharidus ja väga hea inglise keele oskus, kasuks tuleb hea vene keele oskus. Sinu õnnestumist toetab varasem ostu ja müügi kogemus. Sa oled hea suhtleja ja läbirääkija, iseseisev, otsustusjulge, analüütiline. Sinu töö eeldab tugevat aritmeetilist võimekust, ärilist mõtlemist ja tulemustele orienteeritust.

Baltic Agro pakub Sulle vaheldusrikast ja dünaamilist tööd suurepäraste klientide ning asjatundliku ja pühendunud meeskonnaga. Sul saavad olema hea töökeskkond, korralik töötasu ja töövahendid (sh auto). Tööd võid teha seal, kus Sulle meeldib – kontoris või kodus.


Soovid lisainfot?

Liisa Kilk
Talendikogemuse spetsialist
liisa.kilk@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee