ROLLATEX pallivõrk

Miks kasutada CLAAS ROLLATEXi pallivõrku?

CLAAS ROLLATEXi pallivõrk on väga kvaliteetne ning seda saab kasutada mis tahes koristustingimustes. See sobib ideaalselt kõikidele ruloonipressidele. ROLLATEXi võrk katab palli servast servani ning kaitseb sööta niiskuse eest. Samuti väheneb ROLLATEXiga materjalikulu, kuna kogu rullis olev võrk kasutatakse pakkimiseks.

Soovi korral saad ingliskeelset kalkulaatorit kasutades täpselt välja arvestada vajamineva võrgu koguse.


ROLLATEX PRO võrk

Eelmisel aastal tõi CLAAS turule uue põlvkonna kattevõrgu ROLLATEX PRO.

  • Kõige pikem
    Ühe rulliga võimalik katta 50% rohkem söödapalle kui tavalise rulliga. Ühe ROLLATEX PRO rulliga valmistate silo puhul kuni 90 lisapalli (1,2 m), heina puhul kuni 70 lisapalli (1,5 m) ja põhu puhul kuni 40 lisapalli (1,75 m).
  • Tavapärasest laiem
    ROLLATEX PRO 3500 XW laius on 1,30 m, tänu sellele ulatub võrk ka üle palli servade ning kaitseb palle veel paremini niiskuse sissetungimise eest.
  • Vastupidav
    ROLLATEX PRO tugevdatud pikikeermed teevad võrgu oluliselt vastupidavamaks ning juhivad selle tõrgeteta masinasse ja ümber palli. ROLLATEX PRO võrgu lineaarne rebenemistugevus on 290 kg ja teda iseloomustab väike mass meetri kohta. Rulli täismetraaži saab eelvenitusega suurendada 7-10%.

Pakkimist tõhustavad lisalahendused

  1. EnterNet on CLAASi uus lahendus, mida kasutatakse ümmarguste söödapallide võrguga katmisel. EnterNeti kleepsilt koondab võrgu otsa kitsasse elastsesse torusse, nii et võrku ei pea enam kogu selle laiuses masinale ette andma.
    Niisugune lahendus säästab aega ning edastab võrku masinas sujuvalt ja ühtlaselt. EnterNet on saadaval ainult CLAASi pallivõrkude jaoks ning on lisatud ROLLATEXi ja ROLLATEX PRO võrgu standardvarustusse.
  2. Patenditud sidumissüsteem CLAAS Covered katab palli täpselt servast servani ja süsteem CLAAS Covered XW katab isegi mõne sentimeetri üle serva. Nii saavutatakse puhas ja professionaalse ilmega tulemus.